Biernieuws
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
Harry van Strien
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Brouwerij D'n Drul

dn drul

Brouwerij d’n Drul is in 2014 gestart met professioneel bierbrouwen op veler verzoek van vrienden en bekenden die al jarenlang de bieren van Brouwer Roland Boschman genoten.

De Brouwerij is gevestigd midden in Groesbeek, in Brouwerij Proeverij d’n Drul, een voormalige smidse die tot 2005 nog als zodanig heeft gefunctioneerd.

Een perfect match: de bieren van Brouwerij d’n Drul zijn echt ambachtelijke CRAFT-bieren. Met stevige smaken die durven af te wijken van de tradities in brouwland.

Zoals de smid het ijzer smeedt, zo brouwt Roland zijn bieren : vol warmte, eigenzinnig, vrolijk en met dezelfde passie en plezier.

De vonken spatten ervan af!

Barrel Aged bieren

De Barrel Project bieren van Brouwerij 't Meuleneind zijn stuk voor stuk op unieke houten vaten gerijpt in de eigen brouwerij.

Meuleneind Barrel Aged 24 02Hun volle trippel hebben ze voor de 24.02 editie eerst laten rijpen op een Jamaican Rum Barrel. Daarna heeft deze langdurig gerijpt op een Whisky Barrel van de Tullibardine distileerderij. Een heerlijke Schotse Single Malt Whisky. De samenkomst van smaken is echt genieten geblazen. 

Meuleneind barrel aged 20 03Hun imperial stout hebben ze voor de 24.03 editie eerst laten rijpen op een verfijnde Cognac Barrel. Daarna heeft deze langdurig gerijpt op een Tequilla Barrel voor mooie kruidige tonen en wat pit. Je blijft, bij dit biertje, smaken ontdekken.


Beperkt verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Bierfestival voor het goede doel

bierfestival

Kom kijken bij dit gezellige festival. Meer dan 50 soorten bier waar je uit kunt kiezen! Er is weer een heel leuk programma bedacht voor deze 2 dagen. 

Amerikaanse Oldtimers zijn een populaire categorie auto's onder liefhebbers. Ze staan bekend om hun grote afmetingen en krachtige motoren. Zaterdag 14 september zijn er een aantal te gast op het bierfestival, kom ze onder het genot van een biertje bekijken.

Beide dagen is het terrein vanaf 13.00 uur open. Er treden verschillende bands op. Voor meer informatie en het programma kijk op de website van het bierfestival.

Bierfestival voor het Goede Doel vindt plaats op het terrein van Recreatiepark de Mastendol. Als bezoeker van het Bierfestival kan je zonder te melden het terrein betreden. 

Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
Harry Van Strien
Raadhuisplein 12
5121 JX Rijen
Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: Gesloten
Afwijkende openingstijden: U kunt ook altijd 24/7 op onze webshop bestellen !!
Facebook icon
Afmelden / update voorkeuren
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18